Egy hónapig biztosan rács mögött lesz

Előzetesben a három embert megkéselő győri férfi

Egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte a Győri Járásbíróság kedden azt a helyi férfit, aki vasárnap este három embert megkéselt a kisalföldi megyeszékhely egyik szórakozóhelyén.

2014.09.16 17:53MTI
freedigitalphotos.net/sakhorn38

Máté Kinga, a megyei törvényszék szóvivő bírája elmondta: az indoklás szerint a gyanúsított a tanúk befolyásolásával veszélyeztethetné a jelenleg is folyó nyomozás sikerét, és mivel a több emberen elkövetett emberölés kísérletét 10-től 20 évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel rendeli büntetni a törvény, fennáll a gyanúsított szökésének, elrejtőzésének veszélye.

Jelezte: a bíróság határozatát az ügyész, a gyanúsított és védője is tudomásul vette, így az jogerős. A rendőrség vasárnap esti közlése szerint az 53 éves gyanúsított italozás közben két fiatalabb vendéggel került szóváltásba.

Távozott, majd nem sokkal később két konyhakéssel tért vissza, és a teraszon ülő két haragosát mellkason és hastájékon, a segítségükre siető pultosnőt pedig nyakon szúrta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.