Ötmillió forint

Nyomravezetői díj a soroksári gyilkosság felderítésére

Ötmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel Papp Károly országos rendőrfőkapitány a tavaly szeptemberi soroksári gyilkosság felderítése érdekében.

2014.09.14 16:00MTI
freedigitalphotos.net/Simon Howden

A vasárnapi közlemény szerint a Szigetdűlő területén egy évvel ezelőtt elkövetett emberölési ügyben most vált időszerűvé a felajánlás.

Az összeg annak fizethető ki, aki az elkövetővel kapcsolatos pontos adatokkal segíti az eljárást. A rendőrség tájékoztatása szerint a bűncselekmény felderítése érdekében szükségesség vált több, a rendőrség előtt eddig ismeretlen ember kihallgatása.

Példaként említik egy sötét színű autó vezetőjét; egy 35-40 év közötti fekete hajú nőt; valamint azokat, akik aznap este 8 óra körül a XXIII. kerületi Meddőhányó utcán egy kertészet előtt futottak el.

A 36 éves nőt tavaly szeptember 25-én találták holtan, az ORFK emberölés gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.