Önkormányzat 2014

Békéscsabán négy polgármesterjelöltet vettek nyilvántartásba

Négy polgármesterjelöltet vett nyilvántartásba a Békéscsabai Választási Bizottság. A tizenkét egyéni választókerületben 55 képviselőjelöltet neve szerepel a szavazólapokon, kompenzációs listát négy jelölőszervezet állított.

2014.09.11 18:29MTI

A helyi választási iroda vezetője, Szabóné Szvercsák Szilvia MTI-hez eljuttatott közleménye szerint Békéscsabán a nyilvántartásba vett jelölőszervezetek közül a Fidesz-KDNP Hanó Miklóst, a város jelenlegi alpolgármesterét jelölte. A Lehet Más a Politika Takács Pétert, a pártszervezet helyi vezetőjét indítja, az Együtt - A korszakváltók Pártja, a Magyar Szocialista Párt, a Demokratikus Koalíció, a Magyar Liberális Párt és a Párbeszéd Magyarországért Párt Velkey Gábor társadalomkutatót jelölte polgármesternek. Független polgármesterjelölt Szarvas Péter.

A Fidesz-KDNP listáját Hanó Miklós vezeti, az LMP-ét Takács Péter. Az MSZP-Együtt-DK-MLP-lista vezetője Miklós Attila, az MSZP városi szervezetének elnöke. A Jobbik listáján Szabóné Kocziha Tünde, a párt városi szervezetének elnöke szerepel az első helyen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.