Haláleset

Elhunyt marcali kormánypárti polgármesterjelöltje

Dénes Zsolt halálát súlyos agyvérzés okozta szombat délután.

2014.09.02 18:05MTI
Forrás: Wikipedia

A többgyermekes, 52 éves orvos-politikus tragédiának nem volt semmi előjele; nem volt beteg, halála előtt közvetlenül is aktívan tevékenykedett. Életét a kiérkező mentősök sem tudták megmenteni - közölte Móring József Attila kereszténydemokrata képviselő.

"Dénes Zsolt derűs, kiegyensúlyozott ember volt, aki sokat dolgozott, és az orvosi hivatásán túl Marcali jövője foglalta le minden gondolatát" - olvasható Móring József Attila és Jakó Gergely, a Fidesz Somogy Megyei Választmánya elnökének közös közleményében.

"Pótolhatatlan veszteség érte Somogy megye közösségét dr. Dénes Zsolt tragikus halálával, aki orvosként, családapaként és politikusként is egyaránt példát mutatott. Hirtelen távozása után a keserűség és a döbbenet csendje maradt szívünkben. Különösen fájdalmas a veszteség, ha egy tettrekészségéről, tenni akarásáról ismert embert veszítünk el" - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.