Önkormányzat 2014, MLP

Kommunista diktatúra épül a közműszektorban?

Bodnár szerint nem lett olcsóbb a szolgáltatás, csupán mással, a fogyasztók helyett az adózókkal fizetteti meg az állam annak egy részét.

2014.09.02 11:52MTI
Forrás: youtube.com

A Magyar Liberális Párt (MLP) szerint az állami tulajdonú központi közművállalat létrehozásával "kommunista diktatúra kiépítése zajlik a közműszektorban is".

Bodnár Zoltán, a Liberálisok főpolgármester-jelöltje keddi, budapesti sajtótájékoztatóján bírálta a vízszolgáltatók államosítását, valamint a rezsicsökkentést is, mert szerinte egyik sem nem tette olcsóbbá a szolgáltatást, csupán mással, a fogyasztók helyett az adózókkal fizetteti meg annak egy részét.

Bírálta azt is, hogy a víziközmű-holding egységes tarifát vezetne be az egész országban, mert az szerinte jelentősen növelni fogja a budapestiek költségeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.