Győzelem esetén

Hofi Géza Színházzal kampányol a DK

Ellenzéki győzelem esetén Hofi Géza Színház létesül Kőbányán.

2014.08.30 17:39ma.hu
Fotó. Facebook/Hofi Géza

"A Demokratikus Koalíció által jelölt, de közös ellenzéki polgármesterként a Kőrösi Csoma Sándor Művelődési Házba tervezzük a magyar politikai kabaré új otthonát" - olvasható Élő Norbert, a DK polgármester-jelöltjénak hírlevelében.

Azt szeretnék, ha ott minden hónapban lenne egy-két előadás, amely kifejezetten közéleti témákkal foglalkozna, folyamatosan frissülő tartalommal, a könnyűnek nevezett műfaj ismert színészeivel.

Terveik az első előadást már novemberben repertoárjára tűzné a Hofi Géza Színház, erről meg is kezdődtek az egyeztetések szerzőkkel és művészekkel is.

Az előadások idejére a művelődési ház előcsarnoka Hofi emlékének adózó kiállításnak is otthont adna.

A halhatatlan művész tizenkét éve nincs közöttünk, de bemondásai, poénjai ma is aktuálisak - áll a közlemény zárzavaként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.