A kisiskolások biztonságos közlekedéséért

Folytatódik Az iskola rendőre program

Szeptember elsejétől mintegy 2800 oktatási intézményben majdnem 2200 rendőrrel folytatódik Az iskola rendőre program, amely a kisiskolások biztonságos közlekedését segíti

2014.08.29 18:37MTI
freedigitalphotos.net/anankkml

Halmosi Zsolt országos rendőrfőkapitány-helyettes pénteken Sopronban, a program kezdetét jelző tanévnyitó ünnepségen elmondta, hogy a program sikerét bizonyítja, hogy 2012-ben húsz gyermek halt meg közlekedési balesetekben az országban, addig tavaly nyolc.

Az országos rendőrfőkapitány-helyettes hozzátette: a cél, hogy egyetlen gyermek se haljon meg az utakon. A 2008-ban kezdődött programban az Országos Polgárőr Szövetség mintegy kétezer egyesülettel vesz részt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.