Szombaton Brüsszelbe utazik a miniszterelnök

Orbán részt vesz az EU-csúcson: terítéken az ukrán helyzet és az uniós posztok

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Brüsszelbe utazik, ahol részt vesz az Európai Unió állam- és kormányfőinek rendkívüli csúcstalálkozóján.

2014.08.29 15:19MTI

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár elmondta: Orbán Viktor először a - Fideszt is magába foglaló - Európai Néppárt csúcstalálkozójára megy, majd a visegrádi országok - Csehország, Lengyelország, Szlovákia - miniszterelnökeivel egyeztet.

Az előzetes program szerint délután négy órakor kezdődik az EU-csúcs, vagyis az uniós tagországok vezetőinek munkaülése, majd munkavacsorája, amelyen az unió legfőbb tisztségviselőinek kiválasztásán túl az ukrajnai válság is téma lesz - közölte Havasi Bertalan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.