Legyenek körültekintőek

A KKM óvatosságra inti az Izraelbe utazókat

Izrael egész területe a Golán-fennsíkkal együtt az utazás és ott tartózkodás szempontjából a fokozott biztonsági kockázatot rejtő országok és térségek kategóriájába tartozik.

2014.08.29 13:10MTI
freedigitalphotos.net/FrameAngel

Óvatosságot kér az Izraelbe utazóktól és ott tartózkodóktól a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) konzuli szolgálata pénteken kiadott figyelmeztetésében.

Az izraeli biztonsági helyzet körültekintő magatartást tesz szükségessé - hívta fel a figyelmet a szolgálat.

Jeruzsálem keleti negyedeiben alkalmi konfliktusok, zavargások fordulhatnak elő, a beutazás a Nyugati partra pedig továbbra is fokozott biztonsági kockázatot jelent - közölték. Izrael egész területe a Golán-fennsíkkal együtt az utazás és ott tartózkodás szempontjából a fokozott biztonsági kockázatot rejtő országok és térségek kategóriájába tartozik.

A Palesztin Nemzeti Hatóság fennhatósága alatt álló ciszjordániai területek (Nyugati part) szintén ebbe a kategóriába, míg a Hamász fennhatósága alatt álló Gázai-övezet az utazásra nem javasolt kategóriába tartozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.