Önkormányzat 2014

Többségében eddigi képviselőit indítja újra a Fidesz Nagykanizsán

Többségében eddigi közgyűlési képviselőit indítja újra jelöltként a Fidesz-KDNP Nagykanizsán, ahol hétfő délután a szükséges ajánlások több mint kétszeresét már minden jelöltjük leadta a helyi választási irodának.

2014.08.27 12:21MTI
freedigitalphotos.net/Sharron Godyear

Cseresnyés Péter, a körzet országgyűlési képviselője, a város polgármestere egyben azt is bejelentette, hogy a polgármesteri tisztért a pártszövetség Dénes Sándor eddigi alpolgármestert indítja, aki a képviselőjelöltekkel együtt szintén hétfőn leadta a szükséges mennyiséget jóval meghaladó ajánlásokat.

A politikus kifejtette: a több mint 1400 ajánlást mintegy 100 önkéntes támogatójuk segítségével sikerült alig 24 óra alatt összegyűjteni. A kampányban a városban 200-300 önkéntes segíti majd a munkájukat, az a céljuk, hogy mindenkihez személyesen is eljussanak, mert kíváncsiak az emberek véleményére.

Dénes Sándor arról beszélt, hogy a tíz nagykanizsai választókerületben induló fideszes jelöltek közül nyolc eddig is tagja volt a város közgyűlésének. A két új jelöltjük előtt sem ismeretlen az önkormányzati munka, miután eddig bizottsági tagokként segítették a város működését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.