Önkormányzat 2014

Leadta az ajánlásokat a Fidesz-KDNP a IX. kerületben

Bácskai János, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje és a párt önkormányzati képviselőjelöltjei Ferencváros mind a tizenkét választókörzetében összegyűjtötték az önkormányzati választásokon való induláshoz szükséges ajánlások többszörösét és azokat leadták a helyi választási irodában.

2014.08.27 12:15MTI

A kampányidőszak első két napja után, a kormánypártok ferencvárosi jelöltjei azt tapasztalták, hogy a városrészben élők elégedettek a városvezetés előző négyévi munkájával és bíznak benne, hogy a kormány támogatásával tovább folytatódik a kerület fejlesztése - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Mint írták, a támogató aláírásgyűjtés tovább folytatódik a IX. kerületben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.