Önkormányzat 2014

Leadta az ajánlói aláírásokat a Fidesz-KDNP Győrben

Leadta a szükséges számú ajánlást a Fidesz-KDNP 16 képviselőjelöltje és a polgármesteri székért újrainduló Borkai Zsolt.

2014.08.27 10:56MTI
MTI/Krizsán Csaba

Ezt a városvezető, egyben a Fidesz helyi elnöke szerdán közölte újságírókkal. Mint mondta, két nap alatt összegyűjtötték a szükséges ajánlások mintegy háromszorosát; ez a képviselőjelöltek esetében 200-200, az övében körülbelül 1600 támogató aláírást jelent.

Borkai Zsolt hozzátette, céljuk az, hogy a kampány során minél több választóval találkozzanak; egyben jelezte: folytatni kívánják azt a hagyományt, hogy személyeskedéstől, mocskolódástól mentes kampányt folytatnak, de nem rettenti meg, ha ellene ilyen eszközöket alkalmaznak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.