Lehet más

Zalában az LMP-nek két polgármesterjelöltje van

Zalaegerszegen önálló polgármesterjelöltet indít, Nagykanizsán civilekkel közös jelöltet támogat, megyei listát azonban nem állít Zalában a Lehet Más a Politika párt.

2014.08.26 09:37MTI

Paksy Zoltán, az LMP megyei szóvivője - aki egyben a párt zalaegerszegi polgármesterjelöltje is - kifejtette: a zalai megyeszékhelyen mind a 12 választókerületben önállóan indulnak jelöltjeik. Nagykanizsán két erős civil szervezettel, az Összefogás Nagykanizsáért Egyesülettel és a Kanizsáért Közéleti Egyesülettel (KKE) közösen támogatják polgármesterjelöltként a KKE elnökét, Marton István jelenlegi közgyűlési képviselőt, aki 2006 és 2010 között a város polgármestere volt.

Az LMP Zalában még két-három településen indít önálló vagy általuk támogatott, civilként induló képviselőjelölteket, de megyei listát nem állít - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.