Oktatás

Nyílt napokon mutatkozik be a Kello kibővített kínálata

Kétnapos, ingyenes rendezvényen mutatja be megújult arculatát és kibővített termékkínálatát pénteken és szombaton a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) Budapesten.

2014.08.26 07:10MTI
Fotó: Facebook/Könyvtárellátó Kft.

A könyvtárellátó arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az esemény első napját szakmai előadások színesítik majd, szombaton pedig a termékkínálat kapja a főszerepet. A kiállító partnerek bemutatják széles körű választékukat: tanszereket, taneszközöket, fejlesztő és logikai játékokat.

A 2013/2014-es tanévben bevezetett állami tankönyvforgalmazás új rendszerében az országos tankönyvellátást a Könyvtárellátó Nonprofit Kft.-n keresztül végzik. E rendszer gördülékeny működése érdekében a Kello elektronikus információs rendszert alkalmaz, amelyhez új arculat és felhasználóbarát informatikai megoldás is párosult.

A társaság megújult arculatának részeként az ország összes megyeszékhelyén infopontokat nyitott. A 19 helyen elérhető irodák ügyfélszolgálatként és üzletként is funkcionálnak magánszemélyeknek és intézményi vásárlóknak (iskolák, könyvtárak) egyaránt.

Kitértek arra is: a Kello körülbelül ezer könyvkiadóval és több száz, könyvkiadással is foglalkozó egyéb szervezettel áll kapcsolatban. Szerkeszti, kiadja és havonta két alkalommal a könyvtáraknak megküldi az Új Könyvek című állománygyarapítási tájékoztatót, amely ismerteti a magyar nyelven megjelent könyvújdonságokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.