Sok kicsi sokra megy

Tanszercsomagokkal segítenek a rászorulókon

Önkéntesek - köztük Wolf Kati, Katus Attila, valamint a Segélyszervezet iskolakezdési segélyprogramját támogató Herlitz Hungária és Magyar Posta munkatársainak - bevonásával kedden kezdi meg az első tanszercsomagok összeállítását és kiszállítását az Ökumenikus Segélyszervezet.

2014.08.25 21:18ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Mister GC

A közös csomagolást követően a tanszertámogatást több irányba indítják el az önkéntesek:

- Wolf Kati, a kampány arca, és Katus Attila önkéntes személyesen látogat meg egy soroksári családot, s adják át a beiskolázási támogatást.

- A Magyar Posta Zrt. a szervezet Országos Segélyközpontjába beérkezett kérések alapján összeállított csomagok kiszállításában segít, így az első csomagok kiszállítása egy postaautó bepakolásával is kezdetét veszi.

- Ugyanezen a napon megkezdődik a határon túli beiskolázási támogatások kiszállítása is, első körben egy Erdélybe induló szállítmánnyal, melynek célba juttatásában Lévai Anikó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete személyesen is részt vesz.

Ne feledjék: sok kicsi sokra megy! Továbbra is várják a hívásonkénti 250 forintos felajánlásokat a 1353-as adományvonalon - írja az Ökumenikus Segélyszervezet.




Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.