Célkeresztben egy kormánytisztviselő

Vesztegetés gyanújával nyomoz a rendőrség honosítási kérelmek ügyében

Hivatali vesztegetés elfogadása bűntett gyanúja miatt nyomoz a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság több ember, köztük a Szekszárdi Járási Hivatal egyik kormánytisztviselője ellen.

2014.08.25 18:03MTI
freedigitalphotos.net/Simon Howden

A főkapitányság az MTI megkeresésére, sajtóinformációkat megerősítve hétfőn azt közölte: adataik alapján megalapozott a gyanú arra, hogy a kormánytisztviselő külföldi állampolgárok egyszerűsített honosítási kérelmének intézésekor hivatali kötelezettségét megszegte, amiért készpénzt vett át.

Hozzátették, hogy munkatársaik az ügyben múlt csütörtökön nyolc embert fogtak el, majd hat gyanúsítottat őrizetbe vettek, őket a Szekszárdi Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Az ügyben további részleteket a nyomozás érdekeire hivatkozva nem közöltek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.