Hende Csaba

Vesekő-bántalmakkal kellett kórházba szállítani a honvédelmi minisztert

Évek óta nyugalomban lévő veseköve indult el "világot látni", s ez fájdalmakkal járt.

2014.08.24 10:21MTI
Forrás: Facebook (Hende Csaba oldala)

Vesekő problémákkal kellett kórházba vinni szombaton Szombathelyről Hende Csabát. Erről maga a honvédelmi miniszter számolt be vasárnap délelőtt Facebook-oldalán.

Szombat délután a Nyugat.hu internetes oldalon közölték, hogy Hende Csabát rohammentővel vitték be a szombathelyi Markusovszky kórházba.

A honvédelmi tárcavezető vasárnap Facebook-oldalán azt írta: az egészségével kapcsolatban megjelent hírekből annyi igaz, hogy kórházban járt, de az ok - mint fogalmazott - "egészen banális". Évek óta nyugalomban lévő veseköve indult el "világot látni", s ez fájdalmakkal járt - fejtette ki a tárcavezető, aki egyúttal mindenkinek megköszönte a jókívánságokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.