A kultúra nem áru

Egy-két hét haladék - ráér a tankönyvcsekket befizetni

Augusztus 15-én ugyan lejárt a tankönyvcsomagok árának befizetési határideje, de a szülőknek lehetőségük van arra, hogy a tankönyvek átvételéig befizessék a pénzt.

2014.08.16 15:00MTI

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) köznevelésért felelős államtitkárságának közlése szerint a szülőknek lehetőségük van arra, hogy később fizessenek, és az átvételkor bemutassák a csekket, illetve hitelt érdemlően bizonyítsák a befizetést.

"Így tehát a határidő technikailag a tankönyvcsomagok átvétele" - áll a közleményben.

Azok a szülők, akik nem kapták meg a befizetésre szolgáló csekket, az iskoláktól vagy a Könytárellátó Nonprofit Kft. (Kello) infopontjain kérhetik a pótlást - írták.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.