Nem csak játszótér, óvónői képzés is

Százmilliós óvodafejlesztési program Tatabányán

Tatabánya 17 óvodájában az önkormányzat csaknem százmillió forint értékű fejlesztési programot hajtott végre, amelynek keretében képzést szerveztek, játszóeszközöket fejlesztettek és bútorokat szereztek be.

2014.07.30 20:45MTI
Forrás: Wikipedia

Schmidt Csaba (Fidesz-KDNP) tájékoztatása szerint az uniós forrásokból támogatott, kétéves program keretében mintegy négyszáz tanúsított képzésen vettek részt óvodai nevelők az óvoda és az iskola közötti átmenet megkönnyítése, a konfliktuskezelés, az érzelmi intelligencia, a személyiség és az önismeret fejlesztése, a tehetséggondozás és a zenei fejlesztés témakörében.

A 17 nevelési intézményben 13 új kültéri játszószert állítottak fel, valamint több helyen a gyermekek biztonsága érdekében ütéscsillapító gumilapburkolattal látták el a már meglévő kültéri játékokat.

Az óvodák eszközállományát egymásba rakva tárolható gyermekfektetőkkel és székekkel, valamint új öltözőszekrényekkel bővítették, négy intézményben projektort helyeztek el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.