Gyász

Gyászolják Kiss Pétert

Az Országgyűlés, az MSZP és a XIII. kerületi önkormányzat is saját hallottjának tekinti Kiss Pétert.

2014.07.30 20:05MTI
freedigitalphotos George Stojkovic

Az MSZP kedden közölte, hogy hosszan tartó súlyos betegség után, 55 éves korában elhunyt Kiss Péter MSZP-s országgyűlési képviselő, volt kancelláriaminiszter.

Kiss Péter a Magyar Szocialista Párt alapító tagja volt. 1992 óta volt országgyűlési képviselő, akkor országos listáról jutott a parlamentbe, ahogyan a 2010-es parlamenti választásokon is. 1994-ben, 1998-ban, 2002-ben, 2006-ban és 2014-ben Budapesten, egyéni választókerületben szerzett mandátumot. Legutóbb olyan választókerületben indult a választáson, amely a XIII. kerület egy részét is magában foglalja.

A XIII. kerület kegyeleti rendelete szerint a választókerületük országgyűlési képviselőjét saját halottjuknak tekintik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.