Magyar Nemzet

Megint nem elég a pénz az önkormányzatoknak

Mintegy 20 milliárd forintos korrekcióra lesz szükség év közben.

2014.07.26 09:45MTI

Idén is szükség lesz az önkormányzati feladat-finanszírozási rendszer év közbeni korrekciójára az év második felében - olvasható a Magyar Nemzet szombati számában.

Schmidt Jenő, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöke a lapnak elmondta, a kisebb települések között lesznek olyanok, amelyek forráshiánnyal küzdenek majd, mivel nincs jelentős adóbevételük. A korrekció összege nem lesz akkora, mint tavaly, de minden bizonnyal eléri a húszmilliárd forintot. Pontos adatokat az év második felében látnak majd - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.