MSZP

Pár év, és nem lesz magyar tej vagy hús a boltokban?

"A magyar mezőgazdaságot ne tekintsék játszótérnek a dilettáns politikusok!"

2014.07.23 13:59MTI

Az MSZP szerint Orbán Viktor és Lázár János az agrártámogatási rendszer átalakításával eltünteti a magyar tejet és a magyar húst a boltok polcairól. Erről Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese és Beke Károly, a párt országos elnökségének tagja beszélt szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Beke Károly azt mondta, ha a hétfőn bejelentettek valósulnak meg, akkor néhány év múlva csak külföldi árut lehet majd a boltokban vásárolni. Véleménye szerint több tízezer munkahely is megszűnhet a mezőgazdaságban.

Gőgös Zoltán egy ösztönzőrendszer bevezetését szorgalmazta, miszerint a földhasználat kapcsolódjon össze a foglalkoztatási követelményekkel. A magyar mezőgazdaságot ne tekintsék játszótérnek a dilettáns politikusok! - fogalmazott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.