Egy hajóban eveznek

Olimpikon lesz a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje Pakson

"új korszak következik Paks életében. (...) Mondhatnám azt is, hogy mi, paksiak a jövőben egy hajóban fogunk evezni."

2014.07.23 06:26MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/cuteimage

Kozmann György kenust, világ- és Európa-bajnok, olimpiai bronzérmes sportolót jelöli polgármesternek a Fidesz paksi szervezete - közölte a Tolna megyei város Fidesz-szervezete kedden, késő este az MTI-vel. A közlemény szerint a 36 éves Kozmann György aktív sportolóként ötször nyert világbajnokságot, négyszeres Európa-bajnok; megbecsült tagja Paks közéletének, a város díszpolgára, tagja a Magyar Olimpiai Bizottság környezetvédelmi bizottságának.

A polgári oldal polgármesterjelöltje jó esélyekkel indul az őszi választáson, tekintetbe véve, hogy a városnak eddig is Fidesz-KDNP-s többsége volt a képviselő-testületben, valamint a várost hosszú ideje jobboldali politikus irányította - olvasható a közleményben. Kozmann György - a közlemény szerint - a jelöltállításkor azt mondta, "új korszak következik Paks életében. (...) Mondhatnám azt is, hogy mi, paksiak a jövőben egy hajóban fogunk evezni."

A Fidesz paksi szervezetének közleménye kitér arra is, hogy Kozmann György elkötelezett egy XXI. századi modern, európai város megteremtése mellett, így fontosnak tartja az atomerőmű bővítését, amely "évtizedekre újabb lökést adhat a város fejlődésének, a munkahelyek megőrzésének, a családok biztonságos megélhetésének". Paks polgármestere jelenleg Hajdu János (Fidesz).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.