MSZP-tisztújítás

Megválasztották Tóbiás Józsefet az MSZP elnökének

A pártelnöki posztért egyetlen jelöltként induló politikus 263 szavazatot kapott a szombati rendkívüli tisztújító kongresszuson Budapesten.

2014.07.19 13:45MTI
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Bejelentették azt is, hogy 266 szavazattal elnökhelyettessé választották Gőgös Zoltán agrárpolitikust, valamint 267 szavazattal Botka Lászlót választották az országos választmány elnökévé.

Tóbiás József, az MSZP fővárosi SYMA-csarnokban tartott szombati rendkívüli kongresszusának sajtónyilvános részén felszólalva hangsúlyozta, már ellenzékben azon dolgoznak, hogy jobbá tegyék az országot.

Az MSZP példamutatásával a szabadság, az egyenlőség és a szolidaritás értékeit kívánja képviselni - fejtette ki, hozzátéve: egy erős baloldali párt és nem egy "szivárványkoalíció" létrehozására kapott mandátumot. A szélkakas politikája ugyanis csak rombol - mondta Tóbiás József, aki hirtelen kanyarok és "ötletparádé" nélküli pártvezetést ígért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.