Lehet más?

Az LMP főpolgármester-jelöltje

Országos és fővárosi kongresszust is tart a hétvégén az LMP, ezeken megválasztják a párt új elnökségét és főpolgármester-jelöltjét is.

2014.07.19 09:25MTI
Forrás: Wikipedia

Szél Bernadett társelnök azt mondta, hogy várhatóan szombaton, az országos kongresszuson választják meg az LMP országos elnökségét. A korábban országos választmánynak nevezett testület struktúrája némileg változott, a korábbi 13 helyett csak 9 tagú lesz, mert a regionális delegáltak már nem tagjai. Az elnökségbe automatikusan bekerül a két társelnök, valamint megválasztanak egy titkárt és hat általános tagot.

Az úgynevezett Budapest-kongresszuson pedig a tervek szerint vasárnap döntenek a párt főpolgármester-jelöltjéről és fővárosi listájáról, miközben véglegesítik Budapest-programjukat is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.