Közösségi közbringa

Indul a BUBI! Közbringa-tesztelőket vár a BKK

1000 felhasználó segítségével számos belső próba után állítják utolsó megmérettetés elé a főváros rövidesen elinduló új kerékpáros közösségi közlekedési rendszerét. Tesztelnél? Jelentkezz!

2014.07.14 16:47ma.hu
Fotó: Facebook/BKK

Regisztrálni július 14-én, hétfőn 16 órától lehet, július 17-től pedig elindulhat a tervezetten két hétig tartó nyilvános próbaüzem. Azok a tesztelők, akik a próbaüzemben legalább tíz alkalommal használják a rendszert, majd a tapasztalataikat megosztják velünk, féléves bérletet kapnak. Regisztrálni a szabad helyek erejéig a molbubi.bkk.hu weboldalon lehet - írja a Budapesti Közlekedési Központ közleményében.

Az elmúlt hónapokban a fővárosiak figyelemmel kísérhették, hogyan nőttek ki a földből a gyűjtőállomások 76 forgalmas helyszínen, és jelentek meg a zöld kerékpárok. A rendszer belső tesztelése és a szoftveres fejlesztések elvégzése a vártnál tovább tartott, ugyanakkor mára alkalmassá vált a nyilvános próbaüzem megkezdésére.

A július 17-én induló - tervezetten kéthetes - nyílt próbaüzem a kerékpárok és a rendszer működését "járatja be", hogy még feltárja az esetleges javítanivalókat, és értékes tapasztalatokkal szolgáljon ahhoz, hogy a MOL Bubit rövidesen éles üzemben használhassák ügyfeleink. A BKK július 14-étől, hétfőn 16 órától várja a vállalkozó kedvű tesztelők jelentkezését, akik a molbubi.bkk.hu honlapon regisztrálhatnak.

A regisztráció után szerződést is kell kötniük, melyet személyesen a BKK ügyfélközpontjaiban, a weblapon előre foglalt időpontban tehetnek meg. Az ezer jelentkező féléves MOL Bubi bérletet kap, ha a kéthetes nyílt próbaüzem ideje alatt legalább 10 alkalommal használja a rendszert, majd kitölti az elégedettségi kérdőívet honlapunkon.

A jelentkezők minden további tudnivalót megtalálnak a molbubi.bkk.hu oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.