Brüsszelbe ment

Zuschlag elrepült az országból

Tavaly ilyenkor még mákos ruhában sétált a börtönben Zuschlag János, most pedig "legkedvesebb barátjával" éppen Brüsszelben tartózkodik.

2014.05.29 09:01ma.hu
hirdetés
Kép: Zuschlag János Facebook-oldal

Az utóbbi néhány órában igencsak felpörgött Zuschlag János Facebook-oldala, régen nem láttunk ennyi posztot a volt szocialista országgyűlési képviselőtől szabadulása óta. A Liszt Ferenc reptérről jelentkezett be több alkalommal, képeket is mutatott magáról.

Mint írta, ez az első repülése 2007 óta, és hogy hova vezetett első útja? Hát Brüsszelbe, a szállásáról ráadásul több képet is posztolt. Azért is emlékezetes számára ez az időszak, mert tavaly ilyenkor még mákos ruhában sétált a "böribe".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.