April Foley is véleményt alkotott

Az USA és Magyarország szerint továbbra is helye van Grúziának a NATO-ban

Az Egyesült Államok és Magyarország szerint továbbra is helye van Grúziának a NATO-ban, a grúz-orosz háború ellenére. Szekeres Imre honvédelmi miniszter és April H. Foley, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete erről Szolnokon beszélt az MTI-nek hétfőn.

2008.08.18 15:29MTI

A tárcavezető és az amerikai nagykövet is azt hangsúlyozta: az állam és kormányfők tavasszal megegyeztek abban, hogy Grúziának helye van a NATO-ban, s ez változatlanul érvényes. April H. Foley hozzátette, hogy a Grúzia elleni orosz fellépés túllépte a "békefenntartói keretet" és humanitárius katasztrófát hagyott hátra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.