Hetek óta tudósított

Szabadon engedték az elrabolt amerikai újságírót

A Vice News hírportál újságíróját még kedden hurcolták el oroszbarát fegyveresek.

2014.04.24 20:13ma.hu
Forrás: youtube.com

Az Origo.hu írása szerint a Vice News csütörtök este szűkszavú közleményben közölte, hogy Simon Ostrovskyt szabadon engedték, és jó egészségi állapotban van. Részleteket azonban nem írtak. Az újságíró hetek óta tudósított az ukrán válságról, operatőrével interjúkat, helyszíni riportokat készítettek.

Simon Ostrovskyt, a Vice News hírportál újságíróját még kedden hurcolták el oroszbarát fegyveresek. Vjacseszlav Ponomarjov, a Donyeck megyei település úgynevezett népi polgármestere és önvédelmi csapatának - népi milíciájának - vezetője keddi sajtótájékoztatóján azt mondta, az ő emberei tartják fogva az újságírót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.