Helyreállt a szolgáltatás

Újra van gáz Szigetbecsén

Egy autó kidöntötte a gázcsonkot, és a szivárgó gáz miatt százméteres körzetben rövid időre mindenkinek el kellett hagynia az otthonát.

2014.04.20 11:08MTI

Ismét van gáz a Pest megyei Szigetbecsén, ahol azért szünetelt órákon át a szolgáltatás, mert vasárnap hajnalban egy autó fennakadt egy gázcsonkon - közölte a megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila a Makádi úton történt balesetről korábban elmondta, hogy az autó kidöntötte a gázcsonkot, és a szivárgó gáz miatt százméteres körzetben rövid időre mindenkinek el kellett hagynia az otthonát.

A szolgáltató szakemberei megszüntették a szivárgást, így a lakók visszatérhettek, de a hiba kijavításáig az egész településen szünetelt a gázszolgáltatás, ami 580 háztartásban több mint 1400 embert érintett.

A járműben - melyet a baleset után a tűzoltók leemeltek a gázcsonkról - csak a sofőr utazott, ő könnyebb sérüléseket szenvedett - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.