Húsvét

"El kell kezdeni szeretni minden embert"

Nincs más boldogság, mint az ami a szeretetből fakad - mondta Erdő Péter bíboros nagyszombat este húsvét vigíliájának szertartásán, a zsúfolásig telt budapesti Szent István-bazilikában.

2014.04.19 19:58MTI

Adjuk hírül, hogy többek vagyunk, mint amire sokszor becsüljük magunkat, hogy nincs más boldogság, mint az ami az irgalomból, a megbocsátásból, a figyelmes, a mindenét megosztó szeretetből fakad - mondta a bíboros.

Erdő Péter szentbeszédében kiemelte: azt is el kell mondani "testvéreinknek – hiszen testvérünk minden ember itt, az ég alatt –, hogy (…) el kell kezdeni szeretni minden embert itt, a földön, hogy az örök boldogságban is társak lehessünk".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.