Klebsiella pneumoniae

Újra fogadhat betegeket a szegedi koraszülött-intenzív osztály

Április 5-től hirdettek felvételi zárlatot az egységben.

2014.04.16 14:21MTI

Csütörtök reggeltől újra fogadhat betegeket a szegedi koraszülött-intenzív osztály, ahol korábban klebsiella pneumoniae fertőzést fedeztek föl.

Tombácz Zsuzsanna, a Csongrád Megyei tiszti főorvos elmondta, az osztályon befejeződött a fertőtlenítés, és elkészültek az azt követő mintavételek eredményei is, a járványügyi hatóság munkatársai mindent rendben találtak.

A szegedi koraszülött-intenzív osztályon rendszeres járványügyi ellenőrzés során fedezték föl a klebsiella pneumoniae fertőzést, ezért április 5-től az egységben felvételi zárlatot hirdettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.