Önkéntesek

Új egyenruhát tesztelnek a vasutasok

Száz önkéntes jegyvizsgáló, pénztáros és forgalmi szolgálattevő teszteli munka közben az új vasutas egyenruhát.

2014.04.16 12:27Havariapress
freedigitalphotos.net/adamr

A szolgáltatásaiban folyamatosan megújuló MÁV Csoport arculati változásainak részeként a vasutas egyenruhákat korszerűbbekre tervezi cserélni a jövőben.

Olyan új egyen- és formaruhát fejleszt és vezet be a MÁV csoportszinten, amely a mostaninál célszerűbb, egyúttal komfortosabb viseletet nyújt, valamint előnyösebb megjelenést biztosít a munkatársainak.

A gyakorlati tapasztalatszerzés érdekében, próbahordással tesztelik a ruhákat egy hónapon át. 50 MÁV-os és 50 MÁV-START-os dolgozó önkéntesen vállalkozott a tesztelésre. Az utasok a május közepéig tartó tesztidőszakban Budapest, Pécs és Nyíregyháza térségében találkozhatnak az új egyenruhákkal.

A tesztidőszak végén a tesztelők jelzik észrevételeiket, véleményüket, s azok alapján készül etalon kollekció, alakul ki a végleges arculat és méretválaszték; majd a vasúttársaság közbeszerzési eljárás keretében keres gyártót. Az új egyen- és formaruházatra fokozatosan áll majd át a MÁV és a MÁV-START.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.