Szállás, meleg tea

Túlélőpont nyílt Debrecenben

Túlélőpontot nyitott Debrecenben a Magyar Református Szeretetszolgálat péntek délután.

2014.01.31 16:42MTI
MTI, archív

Buzás Borbála, a Tiszántúli Református Egyházkerület sajtóreferense elmondta: a hajléktalanokat rendszeresen teajárattal és ételosztással is segítő szervezet az időjárási körülmények miatt fedett szállást biztosít az otthontalanoknak.

A debreceni intézmény először hétvégenként nyújt oltalmat a hajléktalanoknak, ha rendkívüli időjárási körülmények adódnak, hétköznap is fogadja majd a rászorulókat.

A 12 ember befogadására alkalmas ideiglenes szálláson nemcsak melegedési és alvási lehetőséget, hanem forró teát és ennivalót is kapnak a hajléktalanok, valamint tisztálkodási lehetőséget is biztosítanak számukra - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.