Szabad Oktatásért

Aligha ilyen születésnapi köszöntésre vágyott Hoffmann Rózsa

A szombati tüntetés szervezői a közlemény mellé csatolták azt a beharangozó videót is, amelyen diákok és tanárok beszélnek arról, hogy mi nem tetszik nekik a közoktatási rendszerben.

2014.01.22 07:57ma.hu
Forrás: youtube.com

A szombatra tervezett tüntetés szervezői összekötötték a demonstrációt Hoffmann Rózsa születésnapjával. Az államtitkárt szerdán felkeresik, hogy felköszöntsék, és elhívják a szombati tüntetésre.

Szerda délután 3 órakor az Emberi Erőforrások Minisztériuma Szalay utcai épülete előtt a Szabad Oktatásért elnevezésű demonstráció szervezői felköszöntik Hoffmann Rózsa közoktatásért felelős államtitkárt (1948. január 22-én született), és meghívják a szombatra tervezett nagyobb tüntetésre. A szervezők közleménye szerint "némi apró meglepetéssel" is kedveskedni akarnak a politikusnak.

A szervezők a közlemény mellé csatolták a szombati tüntetés beharangozó videóját is, amelyen diákok és tanárok beszélnek arról, hogy mi nem tetszik nekik a közoktatási rendszerben. Ez alapján szombaton tüntetni fognak a tankönyvállamosítás, a kötelezővé tett Nemzeti Pedagógus Kar, a munkateher-növelés ellen, illetve a közszolgálati dolgozók bérének és munkakörülményeinek radikális javításáért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.