Csökkentett téli üzemmódban

Az enyhe téli időjárás miatt folytatódnak az útépítések

Folytatódnak a vasúti és az útfejlesztési beruházások, mert nincs fagy, se hó.

2014.01.18 13:05MTI
Képünk illusztráció

Így például a váci vasútállomáson az épületfelújításokat a kivitelező cég a téli időszak ellenére is folytatni tudja.

A Szajol-Püspökladány vasúti vonal felújítása keretében - a törökszentmiklósi felvételi épület felújítása is befejeződött, az épületet már át is adták.

Az enyhe időben az útépítéseket sem kellett leállítani az új nyomvonalon épülő útszakaszoknál, a kivitelezés az előkészítő munkálatokkal csökkentett téli üzemmódban, de tovább folytatódhatott - írták.

Közölték azt is, hogy a miskolci és a nyíregyházi elkerülőnél, az M3-as autópálya 49. számú főút - Vásárosnamény közötti szakaszán, valamint az M85-ös Győr-Csorna közötti szakaszán is végeznek földmunkákat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.