2500 forintért akár 10-szer

Erzsébet-program: jöhet a fürdőjegy a nyugdíjasoknak

Támogatás esetén a támogatott a 2500 forint önerő befizetését követően válik jogosulttá a belépésre 10-25 alkalommal, a programban részt vevő 54 fürdő egyikébe.

2013.12.23 08:25MTI

Jövőre fürdőjegyprogram indul a nyugdíjasoknak az Erzsébet-program keretében, 2500 forint befizetésével akár 25 alkalmas belépőt kaphatnak - számol be róla a hétfői Népszava.

Az ingyenes belépőkre januártól lehet pályázni. A jelentkezéshez a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által a pályázó nevére kiállított 2013. évi havi nyugdíjigazolás szükséges, másrészt ki kell tölteni egy - majd csak januártól megjelenő - online adatlapot (www.erzsebetprogram.hu), melynek beadási határideje február 15.

A fürdőjegyprogramra az öregségi nyugellátásban részesülő, 60. életévüket betöltött személyek jelentkezhetnek, akiknek a rendszeres havi teljes összegű ellátása nem haladja meg a 147 ezer forintot, valamint további adóköteles jövedelemmel nem rendelkeznek.

Támogatás esetén a támogatott a 2500 forint önerő befizetését követően válik jogosulttá a belépésre 10-25 alkalommal, a programban részt vevő 54 fürdő egyikébe - ismerteti az újság.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.