Folytatósik a NAV-ügy

"Kit védtek?" - molinóval tiltakozott az Együtt-PM

"Kit védtek? Ne kamuzzatok tovább NAV-ügyben"- feliratú molinót feszített ki az Országgyűlés üléstermében az Együtt-PM két független országgyűlési képviselője.

2013.12.09 15:17MTI
MTI

Szabó Rebeka és Scheiring Gábor előbb a napirend előtti felszólalásokat követően az ülésterem közepén feszítette ki a molinót. Az ülést vezető Kövér László házelnök erre, a bekiabáló képviselőket helyre utasítva úgy reagált: "semmi okot nem látok az izgalomra, a szokásos idétlenkedés zajlik, kérem viseljék türelemmel. Van aki sosem nő fel, van ilyen."

Arra is utalt, hogy a demonstráló képviselők szankciókra számíthatnak a házvezetés részéről. A két ellenzéki képviselő néhány perc után összeszedte a molinót, majd egy páholyból az elnöki pulpitus fölött függesztették ki újra. Innen nem sokkal később a teremőri szolgálat képviselői távolították azt el, akik elvágták a molinót tartó kötelet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.