Reformáció emléknapja

Orbán vezetésével megalakult a Reformáció Emlékbizottság

Megalakult Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével csütörtökön a Reformáció Emlékbizottság, az állam és a protestáns egyházak közös szervezete.

2013.10.31 13:00MTI

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere elmondta, a bizottság készíti elő a reformáció kezdetének ötszázadik évfordulója alkalmából 2017-ben tartandó ünnepi rendezvényeket.

Mint mondta, a reformáció része az egyetemes magyarságnak és az egyetemes európai művelődéstörténetnek. Idén hárman kapták meg a díjat, amelyet Balog Zoltán és Hölvényi György, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi, civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára adott át.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.