Hajléktalanok

Több mint négyszáz pályázat érkezett a hajléktalanok téli ellátására

Több mint négyszáz pályázat érkezett a hajléktalanok téli ellátásával kapcsolatos felhívásokra a Hajléktalanokért Közalapítványhoz - erről a közalapítvány adott tájékoztatást a honlapján.

2013.09.18 14:15MTI
Fotó: MTI

A közalapítványi irodába három felhívásra összesen 436 érvényes, határidőre benyújtott pályázat érkezett. A pályázatok keretében igényelt támogatási összeg mintegy 633 millió forint - olvasható a hajlekot.hu oldalon.

Pályázni lehetett hajléktalanellátás megszervezésére a Közép-Magyarországi régióban, téli ellátásra és kiegészítő programokra a konvergencia-régiókban, valamint regionális diszpécserszolgálati feladatok ellátására.

A pályázatok támogatási keretösszege mintegy 373 millió forint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.