Kaposváron: Geohidroterv

Nem a Közgép nyerte a közbeszerzést!

Az összességében legelőnyösebb ajánlat lett a nyertes, a két értékelendő kritérium az ajánlati ár és a fenntarthatósági terv minősége volt. A nyertes konzorcium tagja a West Hungária Bau Építőipari Szolgáltató Kft.

2013.09.16 09:44MTI
Fotó: MTI

Az önkormányzati társulás által a Kapos menti hulladékgazdálkodási program kivitelezésére és a terv felülvizsgálatra kiírt nyílt közbeszerzést 4,1 milliárd forintos ajánlattal a Geohidroterv Kft. által vezetett konzorcium nyerte, a Közgép Zrt. irányította konzorcium előtt - az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A KEOP keretében, uniós támogatással magvalósuló projekt becsült ellenértéke 4,3 milliárd forint volt. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lett a nyertes, a két értékelendő kritérium az ajánlati ár és a fenntarthatósági terv minősége volt.

A nyertes konzorcium tagja a West Hungária Bau Építőipari Szolgáltató Kft. A második helyen végzett konzorcium tagjai az A-Híd Építő Zrt. és a Strabag - MML Kft.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.