Nem meglepő

Nagy a forgalom az M7-es autópályán és a 7-es főúton Budapest irányába

Sűrű a forgalom az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, illetve a vele párhuzamos 7-es főúton a Balaton és Székesfehérvár között, ezért a főváros irányába tartóknak más útvonalakat javasol a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

2013.08.20 15:53MTI
M7-es - nem oszlik a tömeg

A főkapitányság kedd délutáni közlése szerint az M7-es autópálya 82-es kilométerénél - Lepsény és Polgárdi között - dél körül történt baleset helyszíni szemléje véget ért, a sérült autókat elszállították, de a sűrű forgalom miatt továbbra is torlódnak a járművek a sztrádán és a 7-es főúton egyaránt.

A police.hu-n közöltek szerint a rendőrség azt kéri a fővárosba tartóktól, hogy a Balaton északi partjáról indulók a 8-as főutat válasszák, majd Székesfehérvárnál hajtsanak rá az M7-es autópályára, ahonnan már három sávon lehet haladni.

A Balaton déli partjáról indulóknak azt javasolják, hogy az M7-es autópályáról lehajtva Balatonvilágosnál válasszák a Balatonakarattya-Füle-Polgárdi-Jenő-Nádasdladány-Sárkeszi-Sárszentmihály-Székesfehérvár útvonalat, majd térjenek rá az autópályára.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.