Újratervezés

Több kilométeres torlódás az M7-esen

Baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán kedd kora délután, ezért a rendőrség alternatív útvonalakat javasol a fővárosba tartóknak.

2013.08.20 14:27MTI

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az autópálya Budapest felé vezető oldalán a 82-es kilométernél - Lepsény és Polgárdi között - három személygépkocsi ütközött össze a belső forgalmi sávban. Senki nem sérült meg. A gépkocsik jelenleg a szervizsávban állnak, így mindkét sáv járható, a baleset miatt azonban több kilométeres a torlódás.

A rendőrök az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán a balatonvilágosi csomópontnál leterelik a forgalmat, és nem engedik fel az autósokat a pályára.

Akik a Balaton északi partjáról indulnak a főváros felé, azoknak a 8-as főutat javasolják Veszprém felé, majd Székesfehérvárnál lehet ráhajtani az M7-es autópályára.

Azok, akik a déli partról szeretnének eljutni Budapestre, Balatonvilágosnál lehajtva az autópályáról a 7-es főúton tudják kikerülni a baleset helyszínét, vagy Balatonvilágos után a Balatonakarattya - Füle - Polgárdi útvonalon haladva visszatérhetnek az autópályára.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.