Újabb kiskereskedelmi jogosultságok

Trafik - újabb helyszínekre hirdettek koncessziót

A korábban eredménytelennek nyilvánított pályázatok helyeire a nemzeti fejlesztési miniszter újabb dohánytermék-kiskereskedelmi jogosultságokat hirdetett.

2013.07.29 16:56MTI

A kormány honlapján közzétett nyilvános koncessziós pályázati felhívás szerint az április 23-án eredménytelennek nyilvánított pályázatok helyére 136 településen 145 jogosultságot, a július 17-én eredménytelennek hirdetett pályázatok esetében 26 településen és kerületben 35 jogosultságot hirdetnek meg. 

Légrádi Petra, az ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. marketing és kommunikációs vezetője az MTI érdeklődésére hétfőn elmondta, hogy a jogszabály nem rendelkezik arról, hogy a felhívást követően mennyi időn belül kell megjelentetni a kiírást, előzetes közlések alapján a kiíró várhatóan 15 napon belül közzéteszi a pályázati kiírást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.