Ha már úgy is ott járt...

Varju László trafikot bontott - képpel!

Esztergomban segédkezett egy régi, mindenki által jól ismert dohánybolt elbontásában a Demokratikus Koalíció (DK) független országgyűlési képviselője.

2013.07.22 14:32ma.hu
Fotó: MTI

Varju László Komáromban - Konczer Erikkel, a DK helyi elnökével tartott sajtótájékoztatója után - segített egy régi, a városban szimbolikus helynek számító, a Fidesz által halálra ítélt trafik elbontásában – olvasható a Demokratikus Koalíció Faceboook-posztjában.

Mint ismeretes, Varju szerint összefogtak a demokrácia intézményrendszere ellen azoknak a dohányboltoknak a tulajdonosai, amelyeket a Fidesz "saját politikai testületei keretében" dohánytermékek árusítására jelölt ki. A politikus már nem egyszer hangsúlyozta, hogy a DK szerint az érintettek tisztességtelen úton jutottak hozzá az üzlethez, elvették olyanoktól, akik évtizedek óta a családjukat tartották fenn ebből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.