Felcsút

Együtt-PM: Orbán Viktor elmenekült a valóság elől

Az Együtt-PM politikusait nem sikerült távol tartani Felcsúttól, de a miniszterelnök megfutamodott a valóság elől - válaszolt az ellenzéki szervezet a Fidesz sajtótájékoztatójára.

2013.07.18 16:56MTI
MTI

Kocsis Máté az ellenzéki párt felcsúti látogatásáról szólva azt mondta, Bajnai Gordon csúfos vereséget szenvedett, megfutamodott Felcsútról, "elkullogott". Jó érzékkel egy szeméttelep mellett tartott sajtótájékoztatót, utána busszal végigment a településen, a buszról azonban nem mert leszállni és az emberek szemébe nézni - közölte.

A tervek szerint Bajnai Gordon, a szervezet vezetője, Szabó Tímea, az Együtt-PM elnökségi tagja, valamint Karácsony Gergely a Párbeszéd Magyarországért politikusa az épülő stadion mellett tartott volna sajtótájékoztatót, de az ahhoz vezető bekötőútra nem engedték be. A volt miniszterelnök a település határában beszélt a sajtó munkatársai előtt. Ezt követően a busz rendőri felvezetéssel átgurult Felcsúton. Karácsony Gergely közlése szerint a rendőrség kérésére nem álltak meg a településen, ahol mintegy ötven tüntető várta a járművet és az abban ülő politikusokat.

Az Együtt-PM közleményében úgy fogalmazott: "Orbán Viktor ma is megfutamodott a valóság elől". A szöveg azzal folytatódik, hogy a "rezsim névadója nem mer szembenézni azzal a valósággal, amelyet hároméves országlása teremtett".

A kézivezérelt közmédiából és a Simicska-féle médiabirodalomból ugyanis hazug kép rajzolódik ki Magyarországról - tették hozzá.

Útjuk célját indokolva azt írták: csütörtökön azért mentek el Felcsútra, "Orbánisztán birodalmi fővárosába, hogy az igazság a saját búvóhelyén érje utol Orbán Viktort". Közölték, a miniszterelnök megpróbálta őket biztonsági őrökkel, "tegnapról mára kitalált útlezárásokkal és fizetett tüntetőkkel" távol tartani, de ez nem sikerült.

"Orbánisztánban fejétől bűzlik a hal, az elkövetett disznóságokért Orbán Viktor személyesen felelős" - fogalmazott az Együtt-PM.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.