Túl heves volt Havas?

Havas kiakadt Szárszón: "dumálnak a hátam mögött, hátranézek, hát a ..." - VIDEÓ!

Havas Henrik is ott volt Balatonszárszón, ahol - saját elmondása alapján - majdnem megőrült. Hogy miért? Mindenről Gyurcsány tehet!

2013.06.25 13:40ma.hu

Főként a kormányváltásról és a baloldali ellenzéki összefogásról szóltak a XII. Szárszói találkozó előadói múlt vasárnap Balatonszárszón. Az eseményt csaknem négyszáz vendég - írók, színészek, politikusok, elemzők - részvételével rendezték meg.

Havas Henrik is ott ült a hátsó sorban, menekülő útvonalat biztosítva magának szükség esetére, de így is majdnem megőrült. Hogy miért? Mindenről Gyurcsány tehet!

„Ott ül 400 vagy háromszázvalahány ember egy óriási sátorban, beszélnek. Én az utolsó sorban ültem, hogy el tudjak menni, ha éppen kedvem van” – tette hozzá sokat sejtetően Havas. „Egyszer csak hallom, hogy dumálnak a hátam mögött: hangosan egy társaság beszélget, időnként nevetnek” – kezdett a történet fokozásába az ismert újságíró és műsorvezető. „Mondom ezt nem hiszem el, hogy ekkora bunkók hogy’ lehetnek emberek, miközben valaki beszél, több százan hallgatják, csendben, ott meg pofázik. Hátrafordultam, hát a Gyurcsány!” – fakadt ki.

„Komolyan mondom, én azt hittem, megőrülök… Már mindenki szólt, az anyám, a felesége is, hogy már beteges...” – mondta Havas, aki szerint mindenről Gyurcsány tehet: „Egyébként tudja, hogy Gyurcsánnyal alapvetően az a bajom, hogy ezt a 2/3-ot ő hozta ránk. Ha annak idején lemond, 2007-ben vagy 2008-ban, lett volna egy normális választás. Akkor is nyert volna a Fidesz, de nem 2/3-dal, és nincs ez az elmebetegség…”

De itt még nincs vége a hőbörgésnek: „A gránitszilárdságú alkotmány, ami olyan, mint a rágógumi, hol erre köpik, hol arra, hogy így kihúzzák, hogy úgy, ez mind a Gyurcsány sara!” – mondta ki visszavonhatatlanul Havas Henrik.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.