Árvíz

Árvízvédelmi készültségi fokozatot emelnek a Felső-Dunán

Emelik az árvízvédelmi készültségi fokozatokat hétfő reggel 6 órától a felső Duna-szakaszokon. Harmadfokú készültség lép érvénybe Vének és Dunaremete között, valamint a vének-dunaszentpáli szakasz bácsai gátőrjárásán.

2013.06.02 20:51MTI

A Győr-révfalui és a zámolyi gátőrjáráson harmadfokú készültséget rendelt el már vasárnap délután a központi védelemvezető.

Az esztergomi gátőrjáráson elsőfokú lesz a készültség hétfő reggeltől, míg a tátinál harmadfokú készültség lép életbe. Elsőfokú készültség lesz érvényes a győr-koroncói árvízvédelmi szakaszon és több gátőrjáráson, egyebek között Ikrény és Rábapatona, Kunsziget és Abda térségében hétfő reggeltől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.