Elvonult a zivatar

Sorra szállnak le a gépek a Ferihegyen

A vihar után sorra szállnak le a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren hétfő délután azok a repülőgépek, amelyek a rossz időjárás miatt egy ideig a légtérben köröztek.

2013.05.06 16:59MTI

A korábbi radarkép szerint a Lufthansa frankfurti, az Air France párizsi, a Ryanair londoni, a Brussels Airlines brüsszeli és a Wizz Air kijevi járata a légtérben várta meg a vihar elvonulását. 

Hardy Mihály, a Budapest Airport vállalati és közkapcsolati igazgatója korábban az MTI-nek azt mondta, hogy az induló járatoknál kisebb késések lehetnek, mert a zivatarban fel kellett függeszteni a gépek tankolását. Az érkező gépeknél a személyzet döntötte el, hogy megpróbálja-e a leszállást - mondta, hozzátéve: a repülőtér nyitva van, tudják indítani és fogadni a járatokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.