Jobbik-majális

Tüntetést szervez a Jobbik a trafikpályázatok és az offshore-cégek ellen

Demonstrációt szervez a Jobbik jövő péntekre a Fidesz székháza elé tiltakozásul a "trafiktörvény visszásságai és az offshore-cégeknek juttatott állami támogatások" ellen.

2013.05.01 13:18MTI

Volner János, az ellenzéki párt alelnöke úgy fogalmazott: az adófizetők forintjai nem arra valók, hogy offshore-cégeknél kössenek ki, és a kormányzati hatalom sem arra való, hogy a kabinet törvényalkotással - például a trafiktörvénnyel - a saját érdekköreit, a saját hűbéreseit jutalmazza. 

A Jobbik Volner János és Szilágyi György vezette munkacsoportja a két héttel ezelőtt hozta nyilvánosságra 74 cég nevét, amelyek az ellenzéki párt szerint bizonyítják, hogy a kormány "rengeteg offshore céget támogat elképesztő nagyságú összegekkel". 

Szintén Volner János és Szilágyi György kedden pedig hivatali visszaélés gyanúja miatt feljelentést tettek a trafikpályázatokkal kapcsolatban. Emellett lemondásra szólították fel Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkárt, Gyulay Zsoltot, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. vezetőjét és Horváth Istvánt, Szekszárd fideszes polgármesterét.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.